Blikkenslager klarer alle former for blikarbejde

​Vi er en blikkenslager, som arbejder med alle former for blikkenslagerarbejde i blandt andet Randers, Hinnerup og Aarhus. Traditionelt blikarbejde for en blikkenslager handler om alt inden for blik, zink og kobber, men i dag kan der også benyttes forskellige former for plast. Vi er med andre ord en moderne blikkenslager, der benytter de gamle håndværksprincipper.

Holdbarhed og æstetik er vigtig for os som blikkenslager

Som blikkenslager udfører vi arbejde inden for tagrender og andet arbejde på taget til moderne butiks- og bygningsdesign. Ofte er fokus ikke kun på funktionalitet og holdbarhed, men også på æstetik og design, samt naturligvis prisen. Vi lægger altid vægt på den håndværksmæssige kunnen, på præcision og på den personlige kundekontakt, samt de indgåede aftaler.

Tagarbejde for en blikkenslager går typisk ud på at montere, vedligeholde og udskifte tagrender, nedløbsrør, afdækninger og meget mere, men også at lægge tage på udhuse og carporte. Dertil kommer, at en moderne blikkenslager også udfører VVS-opgaver i forbindelse med for eksempel badeværelser og lignende.

​Vi udfører service og entrepriser

Vi kan endvidere udføre forskellige former for serviceeftersyn, hvor vi samtidig udfører mindre vedligeholdelse, hvis det er nødvendigt, men vi kan også indgå i større entrepriser omkring nybyggeri, tilbyggeri og totalrenoveringer.

Kontakt os og få et tilbud

Du kan kontakte os på telefon 86 21 07 77 eller på kristiansen-vvs@kkkvvs.dk, hvis du skal bruge en blikkenslager i dit hus eller i din virksomhed. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi gerne deltager i en drøftelse omkring dine ønsker og muligheder.​

Firmainformation

​Knud K. Kristiansen VVS A/S

CVR: 32841090

Adresseinformation

​Pi 1, Søften, 8382 Hinnerup

Find vej på Google Maps

Kontaktinformation

Telefon: 86 21 07 77

E-mail: ​kristiansen-vvs@kkkvvs.dk