​​Renovering af badeværelse med totalentreprise

​Hos Knud K. Kristiansen VVS kan vi tilbyde alt inden for etablering, reparation, udskiftning og renovering af badeværelse i Aarhus, Randers og Hinnerup.

Vi kan opføre et gæstetoilet eller badeværelse i et nybyggeri eller i en tilbygning, både med og uden totalentreprise. Men vi kan også stå for renovering af badeværelse, og udskifte ældre gæstetoiletter eller bade i en nuværende bolig.

Totalentreprise med Bedre Bad

VVS-faget møder sine ypperste udfordringer, når der skal opføres et moderne badeværelse, for det skal være æstetisk, rummeligt og behageligt samt rengøringsvenligt.

Derfor er vi medlem af Bedre Bad-kæden, hvilket betyder, at vi uddannelses- og inspirationsmæssigt er i front i forhold til enhver form for badeværelsesrenovering, hvor vi udfører totalentreprise. Det gælder både tegne-, murer- og tømrerarbejde samt el-installation og VVS-opgaver.

Vi kan med andre ord tilbyde en totalløsning i forbindelse med etablering eller opførelse af et gæstetoilet eller renovering af badeværelse. 

Og da vi repræsenterer de bedste producenter, er vi i stand til at opfylde alle krav til pris, kvalitet og design. Vi har blandt andet renoveret badeværelse for Richard Møller Nielsen, hvilket blev til et godt eksempel på en god totalentreprise.

Hør mere om renovering af badeværelse

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 86 21 07 77, men du kan også skrive til os på kristiansen-vvs@kkkvvs.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse, samt på totalentreprise. Du kan samtidig besøge Bedre Bad på www.bedrebad.dk.

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Firmainformation

​Knud K. Kristiansen VVS A/S

CVR: 32841090

Adresseinformation

​Pi 1, Søften, 8382 Hinnerup

Find vej på Google Maps

Kontaktinformation

Telefon: 86 21 07 77

E-mail: ​kristiansen-vvs@kkkvvs.dk