Blikkenslager klarer alle former for blikarbejde​

Skal du bruge en dygtig blikkenslager? Vi arbejder med alle former for blikkenslagerarbejde i blandt andet Risskov, Hinnerup, Aarhus og omegn. Traditionelt blikarbejde for en blikkenslager handler om alt inden for blik, zink og kobber, men i dag kan der også benyttes forskellige former for plast. Vi er med andre ord en moderne blikkenslager, der benytter de gamle håndværksprincipper.

Holdbarhed og æstetik er essentielt

Som blikkenslager udfører vi arbejde inden for tagrender og andet arbejde på taget til moderne butiks- og bygningsdesign. Ofte er fokus ikke kun på funktionalitet og holdbarhed, men også på æstetik og design, samt naturligvis prisen. Vi lægger altid vægt på den håndværksmæssige kunnen, på præcision og på den personlige kundekontakt, samt de indgåede aftaler og priser.

Tagarbejde for en blikkenslager går typisk ud på at montere, vedligeholde og udskifte tagrender, nedløbsrør, afdækninger og meget mere, men også at lægge tage på udhuse og carporte. Dertil kommer, at en moderne blikkenslager også udfører VVS-opgaver i forbindelse med for eksempel badeværelsesrenovering og lignende.​​

Vores blikkenslager udfører service og entrepriser

Vi kan endvidere udføre forskellige former for serviceeftersyn, hvor vi samtidig udfører mindre vedligeholdelse, hvis det er nødvendigt, men vi kan også indgå i større entrepriser omkring nybyggeri, tilbyggeri og totalrenoveringer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på blikarbejde

Du kan kontakte os på telefon 86 21 07 77 eller e-mail kristiansen-vvs@kkkvvs.dk, hvis du skal bruge en blikkenslager i dit hus eller i din virksomhed. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi gerne deltager i en drøftelse omkring dine ønsker og muligheder.​

Vælg Knud K. Kristiansen VVS A/S
Du er ikke den første!

​"Fantastksk service og meget imødekommende og vidende personale.

Stor anbefaling herfra."

- Morten Tange via Google Anmeldelser