✔️ Professionel udførelse​

✔️ Medlem af "Bedre Bad"-kæden​

✔️ Inspirerende rådgivning & kreativ dialog​

Fjernvarme og energitjek under FjR-ordningen

Vi tilbyder alt inden for fjernvarme i Randers, Aarhus og Risskov, herunder tjek af klimaskærme, hvilket er ydermure, vinduer, døre og isolering af loft, men også gennemgang af de tekniske installationer. Vores eftersyn af fjernvarme afsluttes altid med udlevering af et energitjek-skema.

Vi udfører Energitjek Basis af fjernvarme og klimaskærm

Et basistjek af din fjernvarme går ud på at efterse huset for graverende fejl og mangler. Det gælder især ydermure, loftet, gulve, tag, vinduer og døre, men også de tekniske installationer i forhold til fjernvarmeanlæg, brugsvand, fremløbstemperatur og radiatorer. Du vil efterfølgende modtage et energitjek-skema om din fjernvarme.

Prisen for et Energitjek Basis er 595,- kr.

​Bonusordning og AffaldVarme Aarhus

Vi samarbejder med AffaldVarme Aarhus, hvilket sikrer dig, at du kan få tilskud i henhold til deres bonusordning, når du inddrager os i dine fjernvarme forhold.

Læs mere her

FjR-ordningen har til formål at forbedre fjernvarmen

Vi er ligeledes med i FjR-ordningen, der har til formål at forbedre din fjernvarme ved at sikre, at kontrol, justering og anbefaling sker på korrekt og på betryggende vis samt efter ensartede og fastsatte retningslinjer.

Disse retningslinjer er i overensstemmelse med fjernevarmebranchens registreringsordning for servicemontører. Vi har naturligvis gennemgået uddannelsen til FjR-montør, så du kan være sikker på, at vi lever op til den aktuelle standard inden for fjernvarme.

Læs mere her

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til energitjek og vedligeholdelse af fjernvarme, kan du kontakte os på telefon 86 21 07 77, men du kan også vælge at sende en e-mail til kristiansen-vvs@kkkvvs.dk.

Firmainformation

​Knud K. Kristiansen VVS A/S

CVR: 32841090

Adresseinformation

​Pi 1, Søften, 8382 Hinnerup

Find vej på Google Maps

Kontaktinformation

Telefon: 86 21 07 77

E-mail: ​kristiansen-vvs@kkkvvs.dk