​​Renovering af badeværelse med totalentreprise

Drømmer du om et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering?

Hos Knud K. Kristiansen VVS kan vi tilbyde alt inden for etablering, reparation, udskiftning og renovering af badeværelse i blandt andet Aarhus, Risskov, Hinnerup og omegn.

Vores VVS-installatører kan opføre et gæstetoilet eller et nyt badeværelse i et nybyggeri eller i en tilbygning, både med og uden totalentreprise. Vi kan dog også stå for renovering af badeværelse og udskifte ældre gæstetoiletter eller badeværelser i en nuværende bolig.

Nyt badeværelse i totalentreprise med Bedre Bad

VVS-faget møder sine ypperste udfordringer, når der skal opføres et moderne, nyt badeværelse, for det skal være æstetisk, rummeligt og behageligt, samt rengøringsvenligt.

Derfor er vi medlem af Bedre Bad-kæden, hvilket betyder, at vi uddannelses- og inspirationsmæssigt er i front i forhold til enhver form for renovering af badeværelse, hvor vi udfører totalentreprise. Det gælder både tegne-, murer- og tømrerarbejde samt el-installation og VVS-opgaver.

Vi kan med andre ord tilbyde en totalløsning i forbindelse med etablering eller opførelse af et gæstetoilet eller renovering af badeværelse.​

​Da vi repræsenterer de bedste producenter, er vi i stand til at opfylde alle krav til pris, kvalitet og design. Vi har blandt andet renoveret badeværelse for Richard Møller Nielsen, hvilket blev til et godt eksempel på en god totalentreprise.

Du kan besøge Bedre Bad her.

Find inspiration

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen for renovering eller etablering af et nyt badeværelse er meget individuelt og afhænger i høj grad af dine ønsker og krav til det nye badeværelse.

Ønsker du en konkret pris på renovering eller ombygning af badeværelse, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 21 07 77 eller e-mail kristiansen-vvs@kkkvvs.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​

Vælg Knud K. Kristiansen VVS A/S
Du er ikke den første!

​"Fantastksk service og meget imødekommende og vidende personale.

Stor anbefaling herfra."

- Morten Tange via Google Anmeldelser