BWT - blødgøringsanlæg giver blødere vand uden kalk

Hos Knud K. Kristiansen VVS A/S forhandler vi BWT - blødgøringsanlæg, som er mindre end et skab og kun bruger 8 kilo salt om året.

Et BWT – blødgøringsanlæg fjerner kalken i vandet og gør det blødere. Dermed kan dine installationer holde længere, og du kan spare energi, samt vaske- og rengøringsmidler. Samtidig bliver det nemmere at gøre badeværelset rent.

Spar penge på energien med et BWT - blødgøringsanlæg

​Vi kører blandt andet i Randers, Århus og Hinnerup, og vi installerer dit nye BWT – blødgøringsanlæg der, hvor du får dit vand ind fra vandværket. Blødgøringsanlægget fjerner så kalken, inden vandet bliver sendt rundt i boligen som brugs- og drikkevand eller ind i dit varmesystem.

Blødt vand uden kalk betyder, at dine installationer ikke kalker til, og det gør dit badeværelse heller ikke. Det bliver nemmere at gøre rent, og samtidig får du bedre drikkevand, og du vil også opleve et blødere og smukkere hår, når du vasker håret.

Helt konkret vil et BWT – blødgøringsanlæg give dig besparelser på op til 50 % mindre vaske- og skyllemiddel, et langt mindre energiforbrug og en markant længere holdbarhed på dine installationer.​

Få et uforpligtende tilbud på blødere vand uden kalk

​Slip for kalk i din bolig og spar penge med et BWT – blødgøringsanlæg. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud eller for at få flere oplysninger om blødgøring af vand.

​​

Du kan ringe til os på telefon 86 21 07 77, eller du kan skrive til os på vores e-mail ​kristiansen-vvs@kkk​vvs.dk.​​

Vælg Knud K. Kristiansen VVS A/S
Du er ikke den første!

​"Fantastksk service og meget imødekommende og vidende personale.

Stor anbefaling herfra."

- Morten Tange via Google Anmeldelser