Energitjek under FjR-ordningen​

Vi varetager EnergiTjek Basis af fjernvarme og klimaskærm.

​Har du fået installeret fjernvarme, og vil du gerne være sikker på, at du får mest muligt ud af din energi? Med et energitjek fra Knud K. Kristiansen VVS får du gennemgået både fjernvarme og klimaskærme, herunder ydermure, vinduer, døre, loft, isoleringer samt tekniske installationer. Vores eftersyn afsluttes altid med udlevering af et energitjek-skema.

Vi kører ud til kunder i Hinnerup, Aarhus, Risskov og omegn, som ønsker et energitjek af deres fjernvarmeinstallation eller klimaskærme.

Hvad indebærer et Energitjek Basis?

Et basistjek af din fjernvarme går ud på at efterse huset for graverende fejl og mangler. Det gælder især ydermure, loftet, gulve, tag, vinduer og døre, men også de tekniske installationer i forhold til fjernvarmeanlæg, brugsvand, fremløbstemperatur og radiatorer. Du vil efterfølgende modtage et energitjek-skema.

Prisen for et Energitjek Basis er 595,- kr.

Bonusordning og AffaldVarme Aarhus

Vi samarbejder med AffaldVarme Aarhus, hvilket sikrer dig, at du kan få tilskud i henhold til deres bonusordning, når du inddrager os i dine fjernvarmeforhold.

Læs mere om AffaldVarme Aarhus her

Hvad er FjR-ordningen?

Vi er ligeledes med i FjR-ordningen, der har til formål at forbedre din fjernvarme ved at sikre, at kontrol, justering og anbefaling sker på korrekt og på betryggende vis samt efter ensartede og fastsatte retningslinjer.

Disse retningslinjer er i overensstemmelse med fjernevarmebranchens registreringsordning for servicemontører. Vi har naturligvis gennemgået uddannelsen til FjR-montør, så du kan være sikker på, at vi lever op til den aktuelle standard inden for fjernvarme.

Læs mere om FjR-ordningen her

Kontakt os og indhent et tilbud på energitjek

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til energitjek og vedligeholdelse af fjernvarme, kan du kontakte os på telefon 86 21 07 77, men du kan også vælge at sende en e-mail til kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

​Find inspiration

Vælg Knud K. Kristiansen VVS A/S
Du er ikke den første!

​"Fantastksk service og meget imødekommende og vidende personale.

Stor anbefaling herfra."

- Morten Tange via Google Anmeldelser